Kako prepoznati i odgovoriti na prijetnje u poslovanju? – Edukacije – Altius

Jednodnevna radionica

Kako prepoznati i odgovoriti na prijetnje u poslovanju?

Nema novih termina održavanja
Ova edukacija posljednje je održana 30.9.2024.

Ovu edukaciju moguće je pratiti s posla ili od kuće putem aplikacije GoToMeeting - udaljeno praćenje edukacije

NAZIV RADIONICE: Kako prepoznati i odgovoriti na prijetnje u poslovanju

SVRHA RADIONICE: Upoznati sudionike radionice koje potencijalne opasnosti mogu ugroziti njihovu organizaciju te kako se pripremiti i prevenirati potencijalne gubitke

NAMJENA RADIONICE: Radionica je namjenjena svim C pozicijma i menadžerima iste razine, ali i svima koji svojim odlukama usmjeravaju budućnost organizacije

TRAJANJE RADIONICE: 2 školska sata (90 minuta) bez pauze + rasprava

KORISNOSTI ZA MENADŽERE/C-ovce: Prepoznavanje opasnosti i mogućnost preveniranje je resurs koji organizaciju može spasiti od njenog propadanja. Koristeći vrlo učinkovite alate, vlastito znanje, znanje organizacije i procese praćenja steći ćete sigurnost u prepoznavanju opasnosti i njihovom rješavanju.

GDJE MOŽETE PRIMJENITI ZNANJA IZ RADIONICE: Znanja koja će sudionici ponijeti s radionice moći će primjeniti odmah u svom radu i u pripremi organizacije na buduće ugroze.

Donijeti odluku možemo promatrati i kao odlučivanje o tome koje nam ugroze prijete i kako na njih odgovoriti. Upravo se donositelji odluka moraju stalno baviti tim opasnostima koje prijete iz različitih smjerova u i izvan organizacije. Jednoj osobi nije lako prepoznati većinu opasnosti, već je potreban proces i alati koji se koristeći u timu pokazuju kao „zlatni rudnik“ znanja. Organizacije koje olako pristupaju ovom procesu, ne prepoznajući opasnosti, moraju biti svjesne da one nisu nestale, već ih oni ne vide. Opasnosti koje se ne preveniraju, a dogode se, tada toliko uzdrmaju organizacije da se značajan broj njih nikada ne oporavi. Ovdje je u punom smislu potrebno voditi se starom poslovicom: bolje sprječiti nego liječiti!

CEO - Chief Executive Officer – jednogodišnje usavršavanje Poslovnog učilišta Altius

Želite li saznati više o ovom jednogodišnjem usavršavanju? Preuzmite brošuru!

Nema novih termina održavanja
Ova edukacija prethodno je održana
30.9.2024.
Zagreb