Je li planiranje u organizacijama važno ili direktor zna sve? – Edukacije – Altius

Jednodnevna radionica

Je li planiranje u organizacijama važno ili direktor zna sve?

Nema novih termina održavanja
Ova edukacija posljednje je održana 21.10.2024.

Ovu edukaciju moguće je pratiti s posla ili od kuće putem aplikacije GoToMeeting - udaljeno praćenje edukacije

NAZIV RADIONICE: Je li planiranje u organizacijama važno ili direktor zna sve?

SVRHA RADIONICE: Upoznati sudionike radionice koje su najčešće prednosti „dobrog“ planiranja i koliko je planiranje važno pri donošenju strateških odluka

NAMJENA RADIONICE: Radionica je namjenjena svim C pozicijma i menadžerima iste razine, ali i svima koji moraju planirati kako bi „mirnije“ donijeli važne odluke u organizacijama

TRAJANJE RADIONICE: 2 školska sata (90 minuta) bez pauze + rasprava

KORISNOSTI ZA MENADŽERE/C-ovce: Kada je proces planirana pravilno proveden tada je i donošenje odluka posljedica procesa u kojemu su korištena stručna znanja najvažnijih osoba organizacije. Kroz radionicu će polaznici vidjeti da se tijekom planiranja stvari počnu „same od sebe“ kristalizirati i da ono što se čini zamorno može pokrenuti novi poticaj za unaprjeđenje organizacije.

GDJE MOŽETE PRIMJENITI ZNANJA IZ RADIONICE: Znanja koja će sudionici ponijeti s radionice moći će primjeniti odmah u svom radu i u planskom procesu svojih organizacija.

Planiranje nije samo sebi svrha! Ukoliko je provedeno na pravilan i dosljedan način ono postaje „os djelovanja“ oko koje će se formirati sve važne odluke. Jednako će osigurati uvid svim provoditeljima kako provesti zamišljeno djelovanje kroz određeni vremenski slijed. Vizualizacijom ponekad vrlo složenih procesa svima se pomaže u ostvarivanju postavljenih ciljeva organizacije. Jedan vojni strateg je rekao kako je plan ništa, ali je planiranje sve, upravo želeći ukazati da iako se planovi najčešće ne ostvare u svom originalnom obliku, planiranje je resurs koji je srž svake organizacije!

CEO - Chief Executive Officer – jednogodišnje usavršavanje Poslovnog učilišta Altius

Želite li saznati više o ovom jednogodišnjem usavršavanju? Preuzmite brošuru!

Nema novih termina održavanja
Ova edukacija prethodno je održana
21.10.2024.
Zagreb